“Покутська трійця” в системному дослідженні - Івашків, В. (Слово і Час, 2013)
Рецензія на книгу: Піхманець Роман. Із покутської книги буття: Засади творчого мислення Василя Стефаника, Марка Черемшини і Леся Мартовича.