Розпізнавання генетичного коду української літератури - Сулима, М. (Слово і Час, 2013)
Рецензія на книги: Білоус Петро. Літературна медієвістика. Вибрані студії у 3-х томах. – Т.1:
Зародження української літератури; Т.2: Художній світ давньої української
літератури: Ізборник; Т.3: Українська паломницька проза:
Історія. Поетика. Постаті.