Іменем Шевченка, в ім'я Шевченка - Жулинський, М. (Слово і Час, 2013)
У статті розповідається про встановлення пам’ятників Т. Шевченку у Вашингтоні й Москві,
а також про роботу Комітету з Національної премії України імені Тараса Шевченка від часів її
заснування до нашого часу. The paper informs on the erection of Taras Shevchenko monuments in Washington and Moscow,
and on the activities of the Shevchenko National Prize Committee from its foundation to the present
time. В статье идет речь об установлении памятников
Т. Шевченко в Вашингтоне и Москве, а также о работе
Комитета по Национальной премии Украины имени
Тараса Шевченко со времён её основания до нашего
времени.