Наші презентації (Слово і Час, 2013)
Бублейник Л.В. Слово в українській поезії: Навч. посіб. зі спецкурсу; Костанкевич І.М., Сірук В.Г. Сучасна українська література: стилі, покоління, творчі індивідуальності; Семенюк Лариса. Народна обрядова творчість Шацького поозер’я: Монографія; Якубський Б.В. Творчий шлях Лесі Українки: Біографічні матеріали: Зб. ст.