Вивчення біосумісності та біостабільності фторвмісних поліуретанів - Жернова, Л.Н.; Луговська, Г.Г.; Галатенко, Н.А.; Савицька, Е.С.; Наражайко, Л.Ф. (Поверхность, 2003)
Вивчено вплив введення фторованих фрагментів у поліефіруретан сечовини набіосумісність синтезованих полімерів. Визначена біостабільность синтезованих матеріалів на тримісячних термінах імплантації. The effect of insertion of fluorinated fragments into polyetheurethaneureas on the biocompatibility of polymers synthesized has been studied. The biostability of materials obtained at three months implantation has been determinated.