КПД двухпульсного мостового неуправляемого выпрямителя с емкостным фильтром - Жемеров, Г.Г.; Лобач, И.О. (Електротехніка і електромеханіка, 2012)
У статті отримана залежність коефіцієнта корисної дії однофазного мостового некерованого випрямляча
з ємнісним фільтром від відношення еквівалентного опору та опору навантаження. In the paper, efficiency of a single-phase noncontrolled bridge
rectifier with a capacitance filter versus equivalent-to-loadresistance
ratio has been specified.