Дополнительные потери мощности частотно-управляемого асинхронного двигателя от высших гармоник напряжения - Петренко, А.Н.; Танянский, В.И.; Петренко, Н.Я. (Електротехніка і електромеханіка, 2012)
Виконаний огляд додаткових втрат у частотно-керованого асинхронного двигуна АИР 160S4 від вищих гармонік напруги. Пропонуються заходи для зменшення додаткових втрат за рахунок зміни геометрії зубцевого прошарку ротора. Problems of calculating additional power loss in a frequencycontrolled
induction motor AIP 160S4 resulted from voltage
higher harmonics are considered. Ways of the loss reduction
through changing the rotor tooth zone are suggested.