Электромагнитные процессы в индукторной системе с тонким круговым витком с разрезом над тонкостенным листом металла - Гнатов, А.В. (Електротехніка і електромеханіка, 2012)
У рамках статті проведено аналіз електромагнітних процесів, що збуджуються полем плоского "незамкнутого" кругового витка, розташованого над тонкостінним немагнітним листом металу. Отримано основні залежності для розрахунку просторово-часового розподілу вихрових струмів в розглянутій індукторній системі. An analysis of electromagnetic processes excited by the field of
a flat open round coil located above a thin metal sheet have been
carried out in this article. The basic relations for eddy-currents
time-space distribution calculation in the considered inductor
system have been obtained.