Компактный ёмкостный делитель напряжения на 70 кВ с экранированным промежуточным электродом - Бойко, Н.И.; Евдошенко, Л.С.; Иванов, В.М.; Христенко, О.А. (Електротехніка і електромеханіка, 2012)
На основі сформульованих принципів створено, успішно випробувано і введено в експлуатацію компактний ємнісний дільник напруги з коефіцієнтом ділення КЄДН=7653. Дільник розраховано на роботу з напругами різної форми при амплітуді до 70 кВ. Він має час наростання перехідної характеристики не більше 1,5 нс. Діаметр дільника – 200 мм, довжина – 175 мм, маса – 1,27 кг. A compact capacitive voltage divider with dividing coefficient
Kcdv=7653 is created, successfully tested and put into operation.
The divider is intended for operation with various-form
voltage of the amplitude up to 70 kV, the transient characteristic
rise time not exceeding 1,5 ns. The divider diameter is 200 mm,
its length is 175 mm and the mass is 1,27 kg.