Математическая модель электромеханического преобразователя для электроамортизатора транспортного средства - Сергиенко, А.Н.; Любарский, Б.Г.; Сергиенко, Н.Е. (Електротехніка і електромеханіка, 2012)
Розроблена імітаційна модель електромеханічного перетворювача-амортизатора з лінійним кроковим двигуном, що дозволяє визначати миттєві значення його параметрів при різних режимах руху транспортного засобу. Задача розглядається на прикладі легкового автомобіля. A simulation model of an electromechanical transducer-absorber
with a linear stepper motor is developed, which allows
determining instantaneous values of the absorber parameters in
different vehicle motion regimes. The problem is studied by the
example of a car.