Хромосомо-генна теорія електромеханічних систем на прикладі електромеханічних дезінтеграторів - Лущик, В.Д. (Електротехніка і електромеханіка, 2012)
Обґрунтовується неефективність і непрацездатність електромеханічних дезінтеграторів, розроблених з допомогою хромосомо-генної теорії. Зроблений висновок про безплідність хромосомо-генної теорії в електромеханічній науці. Inefficiency and nonserviceability of the electromechanical disintegrators
developed by means of a chromosomal-genetic theory
is justified. Conclusions are made about futility of the chromosomal-
genetic theory in electromechanical science.