Сравнительный анализ использования алгебраических и гиперболических полиномов при исследовании переходных процессов в выходных цепях разрядно-импульсных систем - Шидловская, Н.А.; Захарченко, С.Н. (Електротехніка і електромеханіка, 2012)
Проведено порівняльний аналіз зручності використання алгебраїчних і гіперболічних поліномів, які апроксимують залежність опору гранульованих струмопровідних середовищ від струму, що в них протікає при розрахунку перехідних процесів у вихідних колах розрядно-імпульсних систем. A comparative analysis of usability of algebraic and hyperbolic
polynomials approximating current dependence of granulated
current-carrying media resistance at calculation of transients in
discharge-pulse system output circuits is carried out.