Шевченко в оцінці Константине Гамсахурдіа - Мушкудіані, О. (Слово і Час, 2013)
У статті йдеться про нарис відомого грузинського письменника К. Гамсахурдіа “Українська Феміда” – враження від подорожі Україною 1930 р. – та про його зв’язки з українськими літераторами. The paper deals with the sketch “Ukrainian Justice” by a well-known Georgian writer K. Gamsakhurdia which portrays his impressions of travelling through Ukraine in 1930, and also with his relations with Ukrainian men of letters. В статье идет речь об очерке известного грузинского писателя К. Гамсахурдиа “Украинская Фемида” – впечателинях от путешествия по Украине в 1930 г. и об его связях с украинскими литераторами.