"Там, на рідній межі...". Володимир Свідзінський: дитинство в Моломолинцях - Горбатюк, В. (Слово і Час, 2013)
У статті розповідається про дитячі роки видатного українського письменника Володимира
Свідзінського, проведені ним у селі Моломолинці (нині Хмельницький район Хмельницької
області). Наголошено на впливі ранніх дитячих вражень на подальшу творчість поета. The paper gives an account of the days of childhood that Volodymyr Svidzinski, an outstanding
Ukrainian writer, spent in the village of Molomolyntsi (now Khmelnytsk district in Khmelnytsk region).
The author emphasizes the impact of early childhood impressions on the subsequent works of the poet. В статье рассказывается о детских годах выдающегося
украинского писателя Владимира Свидзинского,
проведенных им в селе Моломолинцы (ныне Хмельницкий
район Хмельницкой области). Отмечено влияние ранних
детских впечатлений на дальнейшее творчество поэта.