Збірка українських народних голосінь - Шалак, О. (Слово і Час, 2013)
Рецензія на книгу: Голосіння / Упоряд. І. Коваль-Фучило
[наук. ред. Л. Іваннікова]; НАН України, ІМФЕ
ім. М. Т. Рильського. – К., 2012. – 792 с. +
компакт-диск.