У тіні імперії - Чернюк, С. (Слово і Час, 2013)
Рецензія на книгу: Юрчук О. У тіні імперії: українська література у світлі
постколоніальної теорії: Монографія. – К.: ВЦ “Академія”, 2013. –
224 с. – (Серія “Монограф”).