Термічні властивості мембран оксиду алюмінію - Бричка, А.В.; Приходько, Г.П.; Бричка, С.Я.; Оранська, О.І.; Огенко, В.М. (Поверхность, 2003)
Вивчено термічні властивості зразків мембран оксиду алюмінію, синтезованих електрохімічним шляхом. Показано, що на термічну стійкість мембран впливають оксалатні комплекси алюмінію. The thermal properties of samples of alumina membranes synthesized by electrochemical method have been investigated. An effect of oxalic complexes of aluminum on thermal stability of membranes has been shown.