Електромагнітний розрахунок трифазних асинхронних двигунів з шестифазною обмоткою - Лущик, В.Д.; Кирьянов, В.В.; Полезін, С.Ю. (Електротехніка і електромеханіка, 2013)
Приведені особливості електромагнітного розрахунку трифазних асинхронних двигунів з шестифазною обмоткою в статорі, а також експериментальні дані конвеєрного двигуна з двома шестифазними обмотками. Features of electromagnetic computation of three-phase
asynchronous motors with a six-phase winding in the stator are
described. Experimental data on a conveyor motor with two sixphase
windings are given.