Антология выдающихся достижений в науке и технике. Часть 12: Классическая электродинамика - Баранов, М.И. (Електротехніка і електромеханіка, 2013)
Наведено короткий нарис з усесвітньої історії розвитку в 18-20 століттях класичної електродинаміки. A brief scientific essay on the history of classical
electrodynamics development in the 18ththrough 20th centuries is
given.