Цифровий підпис в групових середовищах - Іванов, І.Ю. (Інститут програмних систем НАН України, 2008)
Розглядаються питання генерації і перевірки цифрових підписів в динамічних рівноправних групових середовищах. Пропонується три можливі схеми побудови інфраструктури цифрового підпису, розглядаються їхні основні переваги та недоліки The paper considers questions on generation and validation of digital signatures in dynamic peer group environments. Three possible digital signature infrastructure schemas (with pluses and lacks described) are proposed.