Распределение магнитной индукции в воздушном зазоре коаксиально-линейного синхронного двигателя с аксиальным и радиальным направлением намагничивания постоянных магнитов на бегуне - Голенков, Г.М.; Аббасиан, М. (Електротехніка і електромеханіка, 2013)
Представлено результати теоретичних та експериментальних досліджень розподілу магнітної індукції в повітряному проміжку коаксіально-лінійного синхронного двигуна зворотно-поступального руху в межах полюсного ділення з аксіальним та радіальним напрямом намагнічування постійних магнітів. Results of theoretical and experimental research on magnetic
induction distribution in the air gap of a coaxially-linear
synchronous motor with reciprocal motion within the pole pitch
and axial and radial direction of the permanent magnets
magnetization are presented.