Прогнозирование спроса на машины постоянного тока с использованием формализованных моделей на базе кривых роста - Дубинин, В.А.; Шайда, В.П.; Дубинина, О.Н. (Електротехніка і електромеханіка, 2013)
Виконано прогнозування попиту на машини постійного струму, що випускаються ПАТ "Електромашина" (м. Харків), з використанням формалізованих моделей на базі кривих зростання. Встановлені типи машин постійного струму, які найбільш перспективні для проведення модернізації. Demand forecasting for DC machines produced by
ELECTROMASHINA Public Corporation (Kharkov, Ukraine)
is performed with application of formalized models based on
growth curves. Types of DC machines which are most
promising for rebuilding are ascertained.