Расчет магнитного поля подъемного электромагнита методом конформных преобразований - Шведчикова, И.А. (Електротехніка і електромеханіка, 2013)
З використанням методу конформних перетворень отримано розрахунковий вираз для визначення напруженості магнітного поля у робочій зоні круглого підйомного електромагніта. Запропонований вираз дозволяє здійснювати розрахунок поля в будь-якій точці вихідної області в явному вигляді по координатах цієї точки. A conformal mapping method has been used to obtain a design
formula for magnetic field strength in the operating area of a
round lifting electromagnet. The expression introduced allows
explicitly computing the field at any point of the initial area
according to the coordinates of the point.