Методика автоматизованої трансформації схем алгоритмів - Шкуліпа, І.Ю.; Погорілий, С.Д. (Інститут програмних систем НАН України, 2010)
Описано методику створення інструментарію автоматизованого перетворення алгоритмів, на основі їх подання у вигляді САА-М-схем. Розглянуто методи застосування еквівалентних перетворень до алгоритмів. Запропоновано методи реалізації автоматизованого перетворювача САА-М-схем алгоритмів. Наведено параметри практичної реалізації системи автоматизованого перетворення алгоритмів. А method of automated tools for algorithms transformation, based on their representation in the form of SAA-M schemes is covered. The methods to apply equivalent transforms for algorithms are described. Methods to implement an automated SAA-M-schemes transformer are proposed. Implementation of the automated algorithms transformation system is described.