Властивості тонких плівок оксиду цинку, одержаних електрохімічним методом - Горбик, П.П.; Дубровін, І.В.; Філоненко, М.М.; Чуйко, О.О. (Поверхность, 2004)
Досліджено процеси низькотемпературного формування тонких плівок ZnO електрохімічним методом на провідних оксидних поверхнях довільної форми в залежності від концентрації нітрату цинку, температури, густини струму. Вивчено структуру, морфологію, фазовий і елементний склад, а також фізичні характеристики плівок. The processes have been studied of low-temperature electrochemical formation of thin ZnO films on conductive oxide surfaces of different form as dependent on zinc nitrate concentration, temperature, and current density. Films structure, morphology, phase and element composition as well their physical characteristics are determined.