Виникнення та інтерпретація тризначних логік Кліні - Шишацька, О.В. (Інститут програмних систем НАН України, 2010)
Розглянуто сильну та слабку тризначні логіки Кліні. Показано виникнення сильної логіки зі звичайної булевої логіки шляхом
застосування загальнозначущої конструкції розповсюдження операцій з елементів на множини елементів у термінах повного
образу. Проілюстровано компактне задання операцій логіки Кліні трьохелементними ланцюгами. Strong and weak three-valued Kleene logics are considered. The origin of strong logic from ordinary Boolean logic by application of
generally valid construction of extension operations from elements on the sets of elements in terms of full image is shown. The compact
representation of logic Kleene operations by the three-element chains is illustrated.