Електрофізичні і сенсорні властивості композитів на основі політетрафторетилену та графітів - Кручек, Я.І.; Семко, Л.С.; Шевляков, Ю.А.; Гаращенко, І.І. (Поверхность, 2004)
Досліджено вплив структури і природи поверхні різних типів графітів на процеси перколяції, електрофізичні та сенсорні властивості композиційних матеріалів на основі політетрафторетилену. Встановлено залежність порогу перколяції та селективності до різних газів від типу графіту. An effect has been studied of structure and surface nature of various graphites on percolation processes, electrophisical and sensory properties of composite materials based on polytetrafluorinethylene. A dependence has been justified of the percolation threshold and selectivity towards different gases on the graphite kind.