Хімія поверхні і сорбційні властивості фосфату титану, синтезованого на основі TiOSO₄ - Зайцева, Г.О.; Стрелко, В.В.; Яковлєв, В.І. (Поверхность, 2004)
Неорганічний іонообмінник сферично гранульований фосфат титану одержано з TiOSO₄ з використанням оригінального золь-гель методу. Вивчено вплив додаткової обробки фосфорною кислотою на фізико-хімічні характеристики матеріалу. An inorganic ion-exchanger spherically granulated titanium phosphate has been synthesized from TiOSO₄ by use of an original sol-gel technique. The effect of additional phosphoric acid treatment on physico-chemical characteristics of materials produced has been studied.