Автоматично налагоджуваний паралельний алгоритм чисельного розв’язання багатовимірної задачі моделювання навколишнього середовища - Іваненко, П.А.; Дорошенко, А.Ю.; Суслова, Л.; Черниш, Р.І. (Інститут програмних систем НАН України, 2010)
Розглядається процес створення авто-тюнера для задачі чисельного моделювання з використанням модифікованого адитивно-
усередненого розщеплення з покоординатною декомпозицією області. Наведені результати роботи авто-тюнера на декількох різних
платформах. This article describes construction of auto-tuner for numeric solving multidimensional problem of environmental modeling parallel algorithm
and provides analysis of results of auto-tuner execution on two different computing systems.