Підтримка придатності та продовження експлуатації програмного забезпечення авіаційної техніки - Луцький, М.Г.; Сидоров, М.О.; Рябокінь, Ю.М. (Інститут програмних систем НАН України, 2010)
Розглядається реінженерія, як шлях щодо підтримки придатності та продовження експлуатації програмного забезпечення авіаційної техніки. На прикладах показується застосування доменного аналізу і зворотної інженерії для отримання рішень, що можна повторно використовувати. The software reengineering as the way of the maintenance of the of aviation technics software is presented. The two concrete exersaices demonstrate using domain analisys and reverse engineering for realizing the aviation software.