Підбір метрик для властивостей програмного забезпечення - Дишлевий, О.П. (Інститут програмних систем НАН України, 2010)
Робота присвячена рішенню задачі підбору метрик для властивостей програмного забезпечення. Аналізуються існуючі методи рішення задачі, які є експертними, та пропонується метод формалізованого підбору метрик. Метод базується на застосуванні статистичного аналізу. Наводиться приклад використання запропонованого методу для властивості «тестованість». The article is dedicated to metrics selection for the software attributes. It is analized exspert methods of solving this task and it is proposed a method of formalized metrics selection. Method is based upon statistic analysis. It is making an example of using of formalized metrics selection for the software property «testability».