Метод програмного проектування найщільніших решітчастих укладок - Чупринка, В.І.; Чебанюк, О.В. (Інститут програмних систем НАН України, 2010)
Запропоновані математична модель та метод визначення найщільнішої укладки для двох видів плоских геометричних об’єктів, що мають довільну конфігурацію зовнішніх контурів. Визначений критерій існування щільних решітчастих укладок для двох видів плоских геометричних об’єктів. The math model and the method of defining the thickest packing for two kinds of flat geometrical objects, which have any outside contours configuration, is proposed in this work. The criteria of defining the thickest packing for two kinds of flat geometrical objects is defined.