Багатокритеріальний аналіз ризиків порушення безпеки інформації в Grid-системах - Лавренюк, С.І.; Шелестов, А.Ю.; Лавренюк, А.М. (Інститут програмних систем НАН України, 2010)
Запропоновано використання багатокритеріального аналізу ризиків порушення безпеки інформації в Grid-системах, придатного для ефективного розв’язування задачі оцінювання рівня доступності та перевірки функціональної дієздатності компонентів Grid-системи. Запропонований підхід дозволяє виявити та ранжувати основні загрози порушення безпеки інформації в Grid-системах. In this paper multi-criteria risk analysis of information security violation in Grid systems is proposed. This approach can be used for availability level estimation task solving and functional activity check of Grid system components. Proposed method provides possibilities for information violation threats investigation and arrangement in Grid systems.