Взаємодії поверхні гідроксильованого магнетиту з γ-амінопропілтриетоксисиланом: квантово-хімічні розрахунки - Дацюк, А.М.; Сторожук, Л.П.; Лобанов, В.В.; Горбик, П.П. (Поверхность, 2008)
Здійснено моделювання взаємодії активних центрів поверхні магнетиту з γ‑амінопропілтриетоксисиланом. На основі квантово-хімічних розрахунків запропоновано схему адсорбційних комплексів γ‑амінопропілтриетоксисилану з поверхнею магнетиту A simulation of the interaction of active site of magnetite surface with γ‑aminopropyltrietoxysilane has been performed. Basing on quantum chemical calculations schemes of adsorption complexes of γ‑aminopropyltrietoxysilane with hydroxylated magnetite surface are proposed.