Сверхпроводимость и измерение внешних магнитных полей электрооборудования. Часть 2. Схемы и технология измерений - Боев, В.М. (Електротехніка і електромеханіка, 2013)
Обговорюється можлива технологія вимірювань зовнішнього магнітного поля електроустаткування за схемами надпровідних точкових датчиків і контурних обмоток. A feasible measuring technology for external magnetic field of electrical equipment with application of circuits of superconducting point sensors and loop windings is discussed.