Моделирование электропривода переменного тока с каскадным многоуровневым инвертором напряжения - Жемеров, Г.Г.; Тугай, Д.В.; Титаренко, И.Г. (Електротехніка і електромеханіка, 2013)
Запропонована методика побудови комп’ютерної моделі електропривода змінного струму з каскадним багаторівневим інвертором напруги. На основі розробленої методики створена Matlab-модель частотно-регульованого електропривода, що здатна працювати у квазісталих і перехідних режимах. A technique for computer modeling of an AC drive system with
a cascade multilevel voltage inverter is introduced. With the
technique application, a Matlab-model of a variable-frequency
electric drive functioning both in a quasi-stationary and in a
transition mode is constructed.