Диагностика комбинированных дефектов ротора асинхронного двигателя индукционным методом - Васьковский, Ю.Н.; Коваленко, М.А. (Електротехніка і електромеханіка, 2013)
Запропоновано методологію діагностики комбінованих дефектів ротора асинхронного двигун, при яких одночасно можуть бути ушкоджені стрижні, коротко замикаючі кільця та активна сталь ротора. Сформульовано діагностичні ознаки та рекомендації щодо виявлення комбінованих дефектів ротора. A diagnostics methodology for combined defects of induction motor rotors is introduced, the defects considered being simultaneous damage of rods, cage rings, and the rotor active steel. Diagnostic features and recommendations on the rotor combined defects identification are formulated.