Управляемость процессом бесконтактной магнитно-импульсной рихтовки - Гнатов, А.В. (Електротехніка і електромеханіка, 2013)
У статті представлені експериментальні дослідження дозування та керованості процесу безконтактного магнітно-імпульсного рихтування. Наведені ілюстрації дозування магнітно-імпульсного впливу на прикладі елемента кузовної панелі автомобіля "Субару". Продемонстровано, що процес безконтактного рихтування відбувається без пошкодження захисного лакофарбного покриття панелі автомобіля. Experimental research on dosing and controllability of noncontact
magnetic pulse straightening is presented in the article.
Illustrations of dosed magnetic-pulse action are given by the
example of an element of a Subaru body panel. It is
demonstrated that non-contact straightening does not damage
the protective paint coating of a car body.