Системний аналіз зовнішнього електропостачання тягових підстанцій залізниць - Доманський, І.В. (Електротехніка і електромеханіка, 2013)
Проведено системний аналіз схем зовнішнього електропостачання тягових підстанцій залізниць за період 1993-2011 роки та проектів схем на перспективу до 2016 року в умовах ринкової економіки і нормативних вимог електроенергетики України. A system analysis of external power supply circuits of railways
traction substations over the period of 1993 through 2011 and
power supply circuits projects up to 2016 in the market
economy environment and under standard requirements of the
power industry of Ukraine is conducted.