Аппроксимация параметров математической модели электроамортизатора - Сергиенко, А.Н.; Любарский, Б.Г.; Сергиенко, Н.Е. (Електротехніка і електромеханіка, 2013)
В роботі представлена структура визначення апроксимуючого полінома, що дозволяє ідентифікувати потокозчеплення та електромагнітну силу математичної моделі електроамортізатора. The paper introduces a procedure of approximating polynomial
calculation to allow identifying magnetic linkage and
electromagnetic force of an electric shock absorber
mathematical model.