Применение искусственного интеллекта в мехатронных системах - Собчак, А.П.; Кот, М.Г. (Електротехніка і електромеханіка, 2013)
У даній статті розглядаються основні питання про штучний інтелект і його впровадження у повсякденне життя людини у вигляді систем управління мехатронних систем. З-за інтенсивного введення останніх досягнень науково-технічного прогресу, нової елементної бази виникають нові технології реалізації принципів і законів створення штучного інтелекту, приклади використання яких приводяться у статті. This article discusses the main issues of artificial intelligence
and its implementation in daily life in the form of control systems
for mechatronic systems. Due to intensive application of
the latest scientific and technological achievements and a new
element base, there spring up new technologies of artificial intelligence
creation principles and laws realization, examples of
which given in the article.