Автоматизація складання граматичних словників лексики тематичних текстів - Міщенко, Н.М.; Феліжанко, О.Д.; Щоголева, Н.М. (Інститут програмних систем НАН України, 2010)
Пропонуються програмні засоби для cкладання граматичних словників лексики тематичних текстів за результатами безсловникового морфологічного аналізу таких текстів. Розглядаються особливості структури та функції запропонованих програмних засобів. In the article the software components for generation of grammatical dictionary of professional texts lexemes using the results of morphological analysis for professional texts without dictionary are proposed. The structure and functions peculiarities of software components proposed are discussed.