Моделювання процесів керування комп’ютерними мережами за умов конфлікту - Ігнатенко, О.П. (Інститут програмних систем НАН України, 2010)
Розглядаються проблеми моделювання процесів керування комп’ютерними мережами за умов цілеспрямованих конфліктних дій зі сторони сторонніх гравців. This work deals with problems of computer networks modelling in situation of denial of service attacks.