Проблеми застосування економічних критеріїв при розрахунку і конструюванні високовольтних силових кабелів із пластмасовою ізоляцією - Голик, О.В. (Електротехніка і електромеханіка, 2013)
Виконано аналіз результатів розрахунку пропускної спроможності силових кабелів на напругу 220 кВ. Робота присвячена створенню системи розрахунку допустимого струму високовольтних силових кабелів із зшитою поліетиленовою ізоляцією. Results of cable transmitting capacity calculation for voltage of up to 220 kV are analyzed. The work is devoted to creation of a current rating calculation technique for high-voltage crosslinked polyethylene cables.