Заводу "Южкабель" – семьдесят лет - Золотарев, В.М. (Електротехніка і електромеханіка, 2013)
Висвітлена історія та досягнення підприємства за його сімдесятиліття. Представлена концепція розвитку вітчизняного кабельного підприємства в ринкових умовах. The history and achievements of YUZHCABLE Works for the
seventy years of its activity are reviewed. A concept of the
domestic cable works expansion under market-economy
conditions is presented.