Исследования и разработки ПАО "Завод Южкабель" по созданию отечественных образцов кабелей и проводов, соответствующих требованиям мировых стандартов - Золотарев, В.М.; Карпушенко, В.П.; Антонец, Ю.А.; Науменко, А.А. (Електротехніка і електромеханіка, 2013)
Викладені суть та вирішення проблеми створення сучасних вітчизняних зразків кабелів і проводів в ПАТ "Завод Південкабель" за останні два десятиліття. The kernel and solutions to the problem of designing state-ofthe- art domestic cables and wires meeting world standard requirements in “YUZHCABLE Works” Public Company are presented.