X Всеукраїнський фестиваль науки (Автоматическая сварка, 2016)
19–21 травня 2016 р. в рамках Х Всеукраїнського
фестивалю науки по всій Україні відбулося понад
тисячу різноманітних за формою та змістом заходів,
спрямованих на інформування суспільства про наукову діяльність і здобутки українських учених.19
травня 2016 р. у приміщенні Інституту електрозварювання ім. Є. О. Патона НАН України відбулося
урочисте відкриття Х Всеукраїнського фестивалю
науки, який уже за традицією проходить напередодні святкування Дня науки.