Тарас Шевченко у критиці: Іван Стешенко проти Сергія Єфремова (За архівними джерелами Національної бібліотеки України ім. В. І. Вернадського) - Рева, Л. (Слово і Час, 2013)
Мета публікації – привернути увагу науковців до архівного матеріалу Інституту рукопису Національної бібліотеки України ім. В.І. Вернадського НАН України. Наведено текст відгуку І. Стешенка на збірку статей С. Єфремова “Шевченко” (1914). This publication seeks to draw the attention of literary scholars to the archival materials of the Manuscript Institute of the Vernadsky National Library of Ukraine of the National Academy of Sciences of Ukraine. The editor cites I. Steshenko’s critical review of S. Yefremov’s collection of articles “Shevchenko” (1914). Цель публикации – привлечь внимание ученых к архивному материалу Института рукописи Национальной библиотеки Украины им. В.И. Вернадского НАН Украины. Приведены текст отзыва И. Стешенко на сборник статей С. Ефремова “Шевченко” (1914).