Творчість Тараса Шевченка: діалог між дисциплінами та поколіннями - Левицький, В. (Слово і Час, 2013)
14 лютого 2013 р. в Інституті української мови НАН України відбулося спільне засідання Рад
молодих учених цієї установи та Інституту літератури ім. Т. Г. Шевченка НАН України, присвячене
одній багатовимірній темі, а саме доробку Т. Шевченка.