Склад TiHx в ізотермічних умовах ступінчастого нагрівання в повітрі - Гарбуз, В.В.; Петрова, В.А.; Яковлев, О.В.; Нужда, С.В.; Кузьменко, Л.Н.; Морозов, І.А.; Курочкін, В.Д.; Скороход, В.В.; Солонін, Ю.М. (Поверхность, 2008)
Побудована діаграма „температура – склад твердої фази” в системі: TiHx (х = 2,00 – 0,64) – повітря за допомогою методу ступінчатого нагріву, з використанням кількісних методів окисно-відновної екстракції, газової хроматографії та кулонометрії при експериментальному визначені H, O, N, C газо-утворюючих елементів. The diagram has been built “temperature – composition” of solid state in system of powder TiHx (х = 2.00¼0.64) – air within was from 298 to 1473 K, by method of isothermal step-by-step heating with use of quantitative red/ox extraction, gas chromatography, and coulometry for experimental H, O, N, C gas-forming determinations.